Categorie: Actual

parcare_spitalul_judeteanConsiliul Judeţean Prahova a alocat 150 000 de lei pentru amenajarea actualei parcări de la intrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti - Unitatea de Primiri Urgenţe, pe o suprafaţă de 1730 de metri pătraţi, pentru personalul spitalului.

În curând, Consiliul Judeţean va demara lucrările la parcarea din faţa Spitalului Judeţean. Deasemenea, se are în vedere şi amenajarea accesului în incinta Unităţii de Primiri Urgenţe pentru o fluidizare a traficului şi deblocarea accesului salvării în şi din incinta spitalului, mai  ales în timpul urgenţelor.

În prezent, accesul ambulanţelor şi al maşinilor speciale în incinta unităţii se efectuează cu dificultate şi cu blocaje din cauza aglomeraţiei produse de autoturismele staţionate şi parcate în zonă atât de către proprietarii locuinţelor din apropiere, cât şi de către aparţinătorii aflaţi în vizită la bolnavii internaţi.

Pe lângă avantajele evidente ce le va aduce, amenajarea acestei parcări va fi un pas important  şi pentru  realizarea unei arhitecturi urbanistice cu adevărat europeană.

Back To Top