Categorie: Actual

bursa-locurilor-de-munca-absoventiAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, în cooperare cu EURES România, organizează, în data de 28 septembrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.


Sub egida «Zilelor Europene ale Ocupării Forţei de Muncă» , în cadrul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, care va avea loc la la Sala «Doroftei» din Ploieşti, tinerii participanţi au posibilitatea de a beneficia de consiliere privind condiţiile de viaţă şi de muncă în alte ţări europene, prin prezentări ale consilierilor EURES din Danemarca şi Norvegia.
De asemenea, consilieri EURES prezenţi sunt interesaţi să recruteze forţă de muncă în meserii precum: ingineri IT, ingineri electricieni, ingineri mecanici, ingineri telecomunicaţii şi ingineri în domeniul petrolului.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc, începând cu ora 09.00 şi se va desfăşura simultan în Ploieşti, Câmpina şi Vălenii de Munte.
Detaliile locaţiilor:
Ploieşti - Clubul Sportiv Municipal, Sala Doroftei, str. Milcov nr.1
Câmpina - Casa de Cultură «Geo Bogza», str. Grivitei nr. 95
Vălenii de Munte - Casa de Cultură, str.Berevoieşti, nr.9.
Agenţii economici interesaţi pot confirma participarea până pe 27 septembrie 2012 şi vor transmite oferta de locuri de muncă disponibile, în funcţie de locaţia dorită, la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, tel/fax : 0244.571.444, 0244.577.380, e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Câmpina: tel/fax : 0244.376.001, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Vălenii de Munte: tel/fax : 0244.280.339, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Back To Top