Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

upgReprezentanţii Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti efectuează, în paralel cu cercetările Poliţiei şi ale procuraturii, o anchetă proprie cu privire la posibilele fraude financiare din instituţie.

„Cele două cadre didactice sunt de la facultatea de Ştiinţe Economice şi urmează să afăm şi noi care dintre aceştia va fi interogat de instituţiile abilitate. Semnele de întrebare sunt asupra modului în care au fost rulaţi banii din taxele studenţilor, care nu se regăsesc în conturile universităţii. Este vorba despre taxele de şcolarizare plătite de studenţi. În prezent, desfăşurăm şi noi, la Universitate, o anchetă, ca să vedem care este prejudiciul exact, pentru că, din 100 de studenţi înscrişi, termină anul doar o parte, din care numai unii achită taxa integral", ne-a declarat Mihai Coloja, rector al Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti.
Taxa de şcolarizare pentru studenţii aflaţi în anii II-IV este de 2200 de lei, plătibilă în rate, iar pentru cei de anul I, noua taxă de pcolarizare este de 2900 de lei anual, până la finalul studiilor superioare.

Back To Top