Categorie: Actual

upgAbsolvenţii de bacalaureat care vor să devină studenţi ai Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti mai au la dispoziţie numai două zile pentru a-şi depune dosarele la secretariatele facultăţilor unde au mai rămas locuri libere. Universitatea organizează cea de-a treia sesiune de admitere la studii de licenţă şi masterat.

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la începerea anului universitar, dar la Univesitatea de Petrol-Gaze din Ploieşti încă mai sunt locuri libere după etapele anterioare de admitere. Absolvenţii de bacalaureat mai au timp până mâine să-şi depună dosarele dacă vor să urmeze cursurile de învţământ superior la această instituţie.
Potrivit rectorului universităţii, Mihai Coloja, la programul de studii de licenţă sunt disponibile, în această perioadă, 30 de locuri cu taxă, la Ingineria şi protecţia mediului în industrie, la Prelucrarea Petrolului şi Petrochimie şi la Ingineria şi Informatica proceselor chimice şi biochimice.
În ceea ce priveşte programul de masterat, la UPG Ploieşti mai sunt disponibile 100 de locuri la Inginerie Chimică şi Ingineria Mediului.
„Luni, 24 septembrie, va avea loc proba scrisă la admiterea pentru masterat, iar luni după-amiază vor fi date rezultatele pentru admiterea la licenţă şi la masterat", ne-a precizat Mihai Coloja, rectorul Universităţii.

Back To Top