Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ziua ed expoA patra ediţie a expoziţiei „Succes în cifre şi imagini" a fost vernisată astăzi, în prezenţa cadrelor didactice şi a elevilor, la Colegiul Naţional „Jean Monnet" din Ploieşti, chiar de Ziua Internaţională a Educaţiei.


Cele mai bune rezultate ale anului şcolar 2011-2012 şi-au găsit, de astăzi, oglinda, pe simezele Colegiului, arătând tuturor vizitatorilor care intră în unitatea de învăţământ cum se munceşte şi câte rezultate se câştigă prin aceaste eforturi, atât de către elevi, cât şi de către dascăli. „Ne aflăm la cea de-a patra ediţie a expoziţiei „Succes în cifre şi imagini", eveniment care a devenit o tradiţie pentru noi, fiind organizat anual, de Ziua Internaţională a Educaţiei. Fiecare catedră, fiecare disciplină are standul ei, unde pot fi găsite atât dovezile performanţei elevilor: diplome, medalii, fotografii, cât şi descrieri ale specificului fiecărui obiect disciplinar. Noi am considerat că în acest fel vom reuşi să diseminăm mai bine informaţia cu privire la realizările acestei şcoli, care sunt foarte multe. Printr-un simplu raport pe care îl întocmim, îl publicăm pe site-ul instituţiei sau îl trimitem către Inspectoratul Şcolar sau Primărie, nu ştiu cât de multă lume poate afla de realizările copiilor, pe când, într-o expoziţie, părinţii sau bunicii care vin la şcoală află mai uşor despre performanţele copiilor lor şi motivele noastre de mândrie. Este o şcoală care îşi merită numele de Colegiu Naţional şi, chiar ieri, la şedinţa de analiză cu directorii, inspectorul general ne-a nominalizat printre şcolile de elită din Prahova. Asta înseamnă că rezultatele noastre sunt importante şi recunoscute, dar acestea se realizează cu muncă şi cu diciplină", ne-a declarat Liliana Enescu, directorul Colegiului Naţional „Jean Monnet".
„Avem aici, la fiecare stand, rezultatele la examenele naţionale, concursuri, olimpiade, activităţi extracurriculare şi tot ce înseamnă şcoală, inclusiv activitatea de zi cu zi. De multe ori spaţiul nu ne ajunge ca să expunem absolut toate realizările avute cu elevii, dar noi rămânem la fel, chiar dacă nu ne expunem toate diplomele, toate proiectele", ne-a spus Speranţa Ştefănescu, profesor de arte plastice la Colegiul „Jean Monnet".

Back To Top