Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pastileOrganizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează cu privire la risipa şi ineficienţa medicamentelor care se regăsesc pe piaţă. Potrivit unui studiu realizat de către doi cercetători francezi, aproximativ 50% dintre produsele farmaceutice vândute în prezent sunt inutile.


Risipa de medicamente şi de materiale sanitare ajunge, la nivel mondial la 500 miliarde de dolari anual, apreciază IMS Health. Mai mult, 50% dintre medicamentele de pe piaţă nu au niciun efect pentru numeroşi pacienţi, fiind administrate incorect şi prescrise nejustificat de către medici. Studiul realizat în urmă cu două săptămâni de către doi cercetători francezi a intrat în atenţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, care a avertizat, potrivit concluziilor, şi că 20% dintre pilulele din farmacii nu sunt tolerate corespunzător de către pacienţi, iar 5% dintre medicamentele vândute astăzi pot fi de-a dreptul periculoase pentru organism, notează capital.ro.
Raportul recomandă anumite modificări în sistemele de sănătate din toată lumea cum ar fi utilizarea medicamentelor generice şi limitarea prescrierii antibioticelor.

Back To Top