Categorie: Actual

 

costache petreCei patru inculpaţi arestaţi în dosarul în care Ion Costache, fostul primar al localităţii Băneşti a fost trimis în judecată pentru conflict de interese, trafic de influenţă şi complicitate la furt calificat cu consecinţe deosebit de grave au fost eliberaţi la şapte luni de la data arestării.

Curtea de Apel Ploiești a decis, luni, eliberarea a doi bărbați din comuna prahoveană Bănești, trimiși în judecată pentru furt calificat cu consecințe deosebit de grave, după ce au sustras o conductă care aparține OMV Petrom. Decizia de eliberare nu este definitivă, ea putând fi atacată de către procurori la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Cei doi, care din luna martie sunt în arest preventiv, aflându-se în penitenciarul Mărgineni, au fost trimiși în judecată în luna mai alături de alți doi inculpați, între care fostul primar al comunei Bănești, Ion Costache Petre.
Fostul primar și unul dintre inculpați au fost puși în libertate prin decizie a ÎCCJ săptămâna trecută, decizia privind eliberarea lor fiind definitivă.

 

Back To Top