Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

taxa-autoProprietarii de autovehicule nu au scăpat de taxarea maşinilor. După ce, recent, ministrul Mediului, Rovava Plumb, a anunţat suspendarea taxei de primă înmatriculare pentru maşinile cumpărate şi vândute în ţară, premierul Victor Ponta a anunţat că, din 2013, sistemul de taxare va fi modificat, fiind percepută o taxă de mediu calculată în funcţie de nivelul de poluare, dar care nu trebuie să depăşească valoarea autoturismului.Taxa auto a fost introdusă în aprilie 2008 şi a suferit, de-a lungul timpului, mai multe modificări. Astfel, în 2011, valoarea taxei auto a fost majorată cu aproximativ 50%, cu o creştere dublă sau triplă pentru autovehiculele poluante. În 2012, taxa auto a fost redusă cu 25%. În luna ianuarie, Guvernul a decis ca taxa de primă vânzare a autovehiculelor înmatriculate înainte de anul 2007 să fie suspendată până la începutul anului viitor, urmând ca persoanele care au plătit deja această taxă să-şi primească banii înapoi. Taxa de primă vânzare se aplica la prima transcriere a dreptului de proprietate în România, asupra unei maşini rulate şi pentru care nu a fost achitată taxa de poluare.
Premierul Victor Ponta a declarat că Guvernul va adopta un act normativ prin care să fie restituită taxa auto încasată ilegal, eliberând astfel instanţele de procesele intentate statului pentru rambursarea banilor. Proprietarii de autovehicule ar trebui să primească înapoi un total de 400 de milioane de euro, reprezentand taxa percepută ilegal de fostul Executiv.

Back To Top