Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tigru-siberianGrădina Zoologică din Parcul Memorial „Constantin Stere" Ploieşti are noi atracţii pentru iubitorii de animale: doi tigri siberieni, o familie de Coati şi o familie de mufloni.Recent, Grădina Zoo de la Bucov a efectuat un schimb de animale cu Grădina Zoologică din Târgu-Mureş. Astfel, la Bucov au fost aduse două femele tinere de tigru siberian, fiind date, în schimb, trei lebede şi cinci nutrii.
De asemenea, conducerea Parcului a efectuat un schimb de animale cu proprietarul Colţului Zoologic Ilieşti, Ioan Dorin Şoimaru, fiind aduse, până anul viitor, o familie Coati (un mascul şi o femelă), o familie mufloni (un mascul şi o femelă) şi alte două exemplare de femele mufloni. Cele două femele de mufloni vor rămâne în custodia Grădinii Zoologice Ploieşti până la data de 25 februarie 2013, apoi se vor întoarce la Ilieşti. În schimbul acestor animale, Grădina Zoo Bucov va preda o femelă de yak, exemplarul urmând a fi transportat la Colţul Zoologic Ilieşti în luna februarie 2013.

Back To Top