Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

patriciuCunoscutul om de afaceri Dinu Patriciu a declarat, într-o intervenţie telefonică, la Realitatea TV, că toate ştirile legate de falimentul său sunt pure speculaţii. "M-am retras complet din afacerile din România. În ceea ce priveşte speculaţiile de presă legate de amante şi de un eventual divorţ, sunt pur şi simplu prostii", a declarat omul de afaceri.

De asemenea, Patriciu a infirmat speculaţiile din presa tabloidă legată de faptul că ar fi bolnav.
Presa a scris că omul de afaceri ar fi implicat într-o relaţie cu o chinezoaică, Melanie Anne Chen, în vârstă de 43 de ani, motiv pentru care îşi neglijează soţia care este "ţinută" într-o vilă a miliardarului, pe insula Sint Marteen, aflată sub jurisdicţia Regatului Olandei.

Dinu Patriciu a infirmat categoric aceste zvonuri: "Uitaţi-vă pe site-uri şi îmi veţi vedea vila de pe insulă. Ca să vedeţi cât se chinuie soţia acolo, în şase dormitoare, două piscine, într-o locuinţă aflată pe malul mării, haideţi, vă rog, să fim serioşi", a râs miliardarul.

Back To Top