Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

birocratie redusaMinisterul Educaţiei va lansa, în 2013, o platformă metodologică şi informatică în care vor fi reunite toate informaţiile despre admiterea în învăţământul liceal de stat, bacalaureat, certificarea calificării profesionale, mişcarea personalului didactic, titularizarea, definitivatul şi programul „Bani de liceu".


În baza informatică se vor regăsi toate datele din sistem pentru organizarea şi desfăşurarea programelor: Admiterea în învăţământul liceal de stat, Bacalaureat, Certificare a calificării profesionale, Mişcarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar, Titularizarea, Definitivatul, Euro 200, Bani de liceu din sistemul educaţional şi Bursa profesională. „Vom introduce date anterioare care vizează aceste programe, pe care le vom compara cu cele din 2013. Acum, nu avem platformă, există doar un site cu link-uri. Nu există posibilitatea încărcării de materiale care să rămână într-o bază de date. De exemplu, pe noua platformă vor fi trecute toate datele despre bacalaureat, adică metodologia de organizare, copiii înscrişi, notele obţinute, subiecte, bareme. Dar vor fi date despre orice examen, despre burse, inclusiv date despre bursa profesională", a explicat, recent, Stelian Fedorca, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MECTS).
Fedorca a mai spus că şi la programul „Bani de liceu" vor fi trecute toate datele necesare, pentru a fi eliminată birocraţia din şcoală. „Vrem ca părinţii să afle totul, pentru a nu se pierde un drept al elevilor. Totul va fi pe platformă, chiar şi modelul de cerere pentru Bani de liceu", a mai subliniat secretarul de stat.
Beneficiarele platformei vor fi 41 de inspectorate şcolare judeţene, un inspectorat al Capitalei, şase inspectorate şcolare ale sectoarelor şi 9.365 de instituţii de învăţământ preuniversitar cu personalitate juridică.
În mod indirect, proiectul are un impact mult mai larg, întrucât, anual, la admiterea în învăţământul liceal de stat participă 175.000 de elevi, la bacalaureat - 200.000 de elevi, mişcarea personalului didactic vizează 75.000 de candidaţi la posturile de profesori, ajutorul financiar pentru stimularea achiziţionării de calculatoare (200 de euro) are 25.000 de beneficiari, elevi şi studenţi, iar programul „Bani de liceu" include 125.000 de elevi.

Back To Top