Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ecaterina-andronescuMinistrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat recent că doreşte menţinerea clasei a IX-a la liceu, spunând că nu este de acord cu trecerea acesteia la ciclul gimnazial, aşa cum prevăd normele în vigoare. Deşi legea se referă la elevii care, în prezent, sunt în clasa a VI-a, ministrul intenţionează modificarea actului normativ.


Ecaterina Andronescu vrea clasa a IX-a la liceu şi intenţionează modificarea Legii educaţiei, care prevede că elevii care au intrat în clasa a V-a în anul şcolar 2011-2012 ar trebui să urmeze gimnaziul cinci ani, informează Mediafax. Legea educaţiei, care a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2011, menţioneză aplicarea prevederii în 2015, dar acest lucru ar putea să fie anulat.
„Clasa a IX-a cred că trebuie să rămână la liceu. Liceul românesc are în tradiţie o durată de patru ani şi eu cred că trecerea clasei a IX-a la nivelul gimnazial ar însemna un salt în jos imens la calitatea învăţământului şi nu cred că trebuie să-l facem. De aceea, acesta este unul din obiectivele pe care le avem atunci când vom modifica legea şi vrem să facem lucrul acesta cât mai curând", a afirmat ministrul Ecaterina Andronescu la o întâlnire recentă cu directorii unităţilor de învăţământ. „Vom corecta Legea educaţiei şi vom lăsa clasa a IX-a în ciclul gimnazial, acolo unde mi se pare că îi este locul", a mai explicat Ecaterina Andronescu.

Back To Top