Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 

tigari-contrabanda7 kg tutun, 5.800 de tuburi ţigarete, peste 1.600 de ţigarete şi un aparat electric de umplut ţigări au fost găsite ieri, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, la domiciliul unui bărbat din judeţul Prahova.

 La data de 8 noiembrie 2012, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul I.P.J. Prahova au efectuat o percheziţie domiciliară, la locuinţa lui T.S. de 32 de ani, din comuna Apostolache, judeţul Prahova.

 De la domiciliul acestuia au fost ridicate un aparat electric de umplut ţigări (tuburi), 7 kg de tutun pentru fumat, 58 cutii a câte 100 tuburi ţigarete fiecare şi 1.668 de ţigarete.

 În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul acestui an, bărbatul a achiziţionat tutun de fumat şi tuburi pentru confecţionat ţigarete. Ţigaretele erau produse cu ajutorul unui aparat special şi depozitate la domiciliul său. Ulterior, le comercializa pe raza comunei Apostolache la diverşi clienţi, obţinând astfel venituri neimpozitate.

 Poliţiştii au dispus măsura reţinerii faţă de T.S. pentru 24 de ore şi au înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă a acestuia. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 296 ind. 1, lit. b şi l din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal.

 Pe numele suspectului, instanţa de judecată a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

 

Back To Top