Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 

Politia localaPrimăria Municipiului Ploiești, prin Poliția Locală și prin Compartimentul Autorizare Transport Public Local au efectuat controale specifice de depistare și sancționare a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă care nu respectă prevederile art. 12 din H.C.L. nr. 131/2011 - referitoare la circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t în zonele de restricție stabilite de municipalitate, fără a deţine autorizaţie de acces valabilă, în perioada 05 – 09 noiembrie 2012.

Totodată, poliţiştii locali cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti, împreună cu reprezentanți din cadrul Compartimentului Autorizare Transport Public Local au avut în vedere și respectarea prevederilor art. 111 și 142 din O.U.G. nr. 195/2002 referitoare la circulația pe drumurile publice, care reglementează oprirea și staționarea interzisă, dar și accesul pe interzis.

 Zonele în care s-au desfășurat acțiunile de verificare au fost: Șoseaua Vestului, străzile Democrației, Buzăului, Iașului, Neagoe Basarab, Domnișori, Ivan Miciurin, zona Halelor Centrale, Bdul Republicii – zona Cablul Românesc și Bdul București – zona Orient.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 168 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.500 lei. De asemenea, au fost reținute și opt autorizații de acces pe raza municipiului Ploiești, a căror valabilitate expirase.

 

Back To Top