Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

raed-arafatSistemul sanitar trebuie să aleagă acel tip de asigurare de sănătate care i se potriveşte cel mai bine, iar România are voie să facă greşelile ei, dar nu să le repete pe ale altora, a declarat, joi, 8 noiembrie, ministrul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, la o dezbatere privind asigurările mutuale de sănătate.„Este foarte bine că Ambasada Franţei şi Ambasada Belgiei ne-au pus la dispoziţie experienţa lor, ca să vedem care este partea pozitivă şi partea negativă a acestui tip de asigurări, asigurările mutuale. Pentru că România are nevoie să facă greşelile ei, dar nu să repete greşelile altora. Noi trebuie să vedem ce se întâmplă în alte părţi pentru ca să evităm alte greşeli pe care ei le recunosc şi ni le spun", a precizat ministrul Sănătăţii, titrează Mediafax.

Asigurările de sănătate
Întrebat dacă introducerea asigurărilor mutuale de sănătate va afecta sistemul medical de urgenţă, ministrul a negat. „Nu are cum să fie afectat pentru că sistemul de urgenţă oricum este, în mare parte, la bugetul de stat. Acum avem intenţia să trecem şi serviciul de ambulanţă la bugetul de stat", a mai spus ministrul Sănătăţii.
El a precizat că, din ceea ce a citit în presă, în Slovacia a fost o schimbare radicală în sistemul de asigurări de sănătate. „În Slovacia a fost o schimbare radicală chiar acum în sistemul lor de asigurări. Trebuie să vedem de ce slovacii au hotărât de la ceea ce am citit în ziare chiar să naţionalizeze unele asigurări private, să vedem care a fost motivul. Nu ştim care sunt cifrele, care sunt dedesubturile, care sunt problemele. Acestea sunt probleme pe care noi trebuie să le analizăm ca să nu facem şi noi anumite greşeli în sistemul de asigurări de sănătate", a precizat ministrul Arafat. „Apariţia acestor asigurări de sănătate nu are niciun impact asupra sistemului de urgenţă", a mai subliniat Arafat.

Serviciul de Ambulanţă
În ceea ce priveşte trecerea Serviciului de Ambulanţă de la Casa de Asigurări de Sănătate la Ministerul Sănătăţii (MS), aceasta se va face în schimbul unor programe de care va răspunde Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), a mai precizat Raed Arafat, potrivit Mediafax. „În schimbul preluării la MS a Serviciului de Ambulanţă, Casa va prelua anumite programe pe care este validă să le preia. dar problema nu este numai a privi sistemul de urgenţă, ci a privi întregul sistem", a adăugat ministrul.

Fiecare ţară cu specificul ei

Întrebat al cărui model de sănătate este adeptul, Arafat a spus că, acum, al niciunui model. „Pot să vă spun că, la momentul actual, nu sunt adeptul niciunui model pentru că nu avem toate datele. Aşteptăm concluziile, vom avea chiar o întâlnire la Ambasada Franţei pe această temă. Nu pot să spun că sunt adeptul unui model sau al altuia. Cel mai probabil voi fi adeptul unui model care adună mai multe aspecte pozitive din cel puţin alte două-trei modele", a conchis ministrul Sănătăţii, citat de Mediafax.

Back To Top