Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tatii discriminati in abecedarAlianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor - T.A.T.A. „recomandă" Ministerului Educaţiei să ţină cont de principiul egalităţii de gen în elaborarea manualelor şcolare, potrivit unui anunţ postat pe site-ul alianţei.


Alianţa T.A.T.A. a analizat cele patru abecedare autorizate de ministerul de profil şi achiziţionate din fonduri publice pentru „bobocii" din clasa I, acestea fiind manualele care predomină în şcolile româneşti. „Conţinutul acestora este evident discriminatoriu la adresa tatălui. Cuvântul „mama" (mămică, maică ș.a.) are în total 117 apariţii pe 65 de pagini ale celor patru manuale, în timp ce „tata" (tătic ș.a.) figurează de numai 44 de ori şi doar pe 23 pagini din totalul de 478 de pagini, cât reprezintă însumate cele patru abecedare", susţin reprezentanţii organizaţiei într-un comunicat de pe site-ul asociaţiei, precizează NewsIn.
Tăticii se simt nedreptătţiţi şi pentru că „Primul cuvânt învăţat de elevi este „mama", în timp ce „tata" apare spre finalul abecedarului". Drept urmare, membrii organizaţiei „consideră firesc ca cele două cuvinte să fie menţionate pentru prima dată în lecţii consecutive, pentru a se elimina astfel discriminarea tatălui. De altfel, primele cuvinte rostite de bebeluși sunt „mama" şi „tata", majoritar fiind însă ultimul de regulă, pentru că este mai uşor de pronunţat", mai spun sursele citate.

Back To Top