Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mascati 2Şase percheziţii domiciliare au avut loc în această dimineaţă la locuinţele mai multor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale de pe raza municipiilor Bucureşti, Râmnicu Vâlcea şi Câmpina. Membrii grupării au obţinut beneficii financiare substanţiale, utilizând un număr de 20 de societăţi comerciale, prin crearea de circuite comerciale şi financiare fictive, având drept scop sustragerea de la plata impozitelor şi taxelor datorate bugetului de stat, rezultate din operaţiuni comerciale cu produse petroliere.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Ploieşti, au procedat la destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Astfel, ca mod de operare, învinuiţii achiziţionau subprodus petrolier de la furnizori reali, după care, prin intermediul societăţilor comerciale administrate de către membrii grupării, se schimba scriptic, calitatea mărfii, din combustibil lichid uşor în motorină, mărfurile fiind facturate ca atare către firmele deţinute de către liderul grupării şi ulterior către beneficiarii reali.

O altă modalitate de comitere a infracţiunilor consta în achiziţionarea motorinei de la societăţi aflate în insolvenţă, operaţiuni scutite de plata TVA –ului, de către firmele aparţinând învinuiţilor, marfa fiind ulterior revândută către firmele administrate de către liderul grupării, în preţ fiind inclus TVA.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională este de aproximativ 12 milioane euro.



Back To Top