Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tomografJoi, 15 noiembrie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a avut loc recepţia noului computer tomograf, achiziţionat cu fonduri de la Consiliul Judeţean Prahova, care urmează a fi instalat şi pus în funcţiune în termen de şapte zile, la unitatea medicală.


Valoarea acestui aparat de ultimă generaţie (are inclusiv vizualizare 3D) este 1.931.920,00 lei cu TVA. Computerul tomograf deţine numeroase funcţii, având o configuraţie care include gantry (suport mobil) cu o deschidere de peste 70 de centimetri, sistem detector, generator de înaltă tensiune, tub de raze X, masă de examinare, consolă de achiziţie şi procesare a imaginilor, consolă de postprocesare, aplicaţii software postprocesare, sistem de reconstrucţie imagini, sisteme de reducere doză, şi o mulţime de accesorii (sistem de comunicare cu pacientul, geam plumbat pentru gol, transformator electric propriu şi tablou de comandă propriu, injectomat monocorp, printer laser pentru filme cu developare uscată şi rezoluţie înaltă).
La recepţie a fost prezent preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, care a verificat şi stadiul lucrărilor de amenajare a spaţiului unde va fi amplasat noul computer tomograf. Valoarea acestor lucrări de amenajare este de 67752,21 lei fară TVA şi constau în: demolare pereţi despărţitori, demontat placaje de faianţă, astupare goluri uşi, reparaţii tencuieli la pereţi, compartimentare cameră şi pupitru de comandă, placare pereţi şi tavan cu rigips şi folie de plumb, montat şi remontat spălător, montat şi remontat încălzire termică, refacere instalaţie electrică, montat uşi plumbuite, înlocuit tâmplărie din metal cu tâmplărie PVC la ferestre iluminator, lucrări de alimentare cu energie electrică, lucrări de gletuit şi vopsitorii lavabile.

Back To Top