Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • „Ceai de zis”, podcastul unde tinerii își fac vocea auzită, va debuta în mediul online miercuri, 19 martie 2025.

  • Începând cu ora 19:00, primul episod al unei serii care își propune să promoveze tinerii de succes în domeniile lor de activitate va fi disponibil pe canalul oficial de YouTube.

 

Podcastul „Ceai de zis” este realizat de cinci studenți ai Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, colegi de grupă în anul I, la specializarea Comunicare și Relații Publice.

WhatsApp_Image_2025-03-19_at_17.07.12_1.jpeg

Ideea a luat naștere în cadrul unui atelier de Relații Publice, iar numele a fost ales simplu, „pentru că ne dorim ca aceia care au ceva de zis să fie auziți, iar jocul de cuvinte a pornit de la întrebarea retorică: «ce poate fi mai liniștitor decât un ceai servit în timpul unei discuții?»”. Echipa de proiect este formată în prezent din studenții Bianca Movileanu, Ștefan Petre, Süreyya Öztürk, Ricardo Oura Maram și Adrian Ionescu.

Tinerii transmit că doresc ca, prin acest prim episod publicat miercuri, să pună accent pe „cine sunt, de ce au decis să lanseze acest podcast și ce vor să facă prin el”.

WhatsApp_Image_2025-03-19_at_17.07.05_2.jpeg

„Discutăm despre misiunea noastră — să promovăm tineri cu povești și idei care merită ascultate — și despre ce subiecte urmează să abordăm. Pe lângă asta, ne punem și niște întrebări esențiale:
🔥 De ce nu sunt luați tinerii în serios?
🎤 Cine vrem să fie primii noștri invitați?
🚀 Ce așteptări avem de la acest proiect?
💰 Căutăm sponsori — dar cu cine vrem să colaborăm?”, anunță echipa „Ceai de zis”, în descrierea primului videoclip postat pe canalul de YouTube al podcastului.

Podcastul „Ceai de zis” poate fi urmărit, de miercuri, inclusiv pe platformele sociale TikTok și Instagram, pentru momente exclusive și behind-the-scenes de la filmări. Coordonatorii proiectului pot fi contactați prin intermediul adresei de e-mail ceaidezis@gmail.com sau la numărul de telefon +40766270157.

 

„Urmează episoade pline de invitați relevanți, subiecte actuale și conversații care contează!”, anunță organizatorii proiectului.

București, 19.03 – Bianca Movileanu, manager al podcastului „Ceai de zis”, subliniază importanța creării unei platforme dedicate tinerilor cu viziune, idei și povești care merită ascultate.

WhatsApp_Image_2025-03-19_at_17.27.53_1.jpeg

«Ceai de zis» nu este doar un podcast, ci o comunitate construită pe autenticitate, pe dorința de a da voce tinerilor care au ceva de spus. Cred că în România există atât de mulți oameni tineri cu povești inspiraționale, iar noi vrem să fim platforma care îi pune în lumina reflectoarelor”.

În calitate de manager al proiectului, Bianca Movileanu coordonează direcția podcastului, stabilind parteneriate și asigurându-se că acest spațiu rămâne relevant și valoros pentru tânăra generație.

„Vrem ca acest podcast să fie mai mult decât un simplu show, să fie un spațiu unde ideile circulă liber, unde găsim inspirație și unde învățăm unii de la alții. «Ceai de zis» este despre comunitate, despre oameni reali și despre povești care merită ascultate”, declară aceasta.

 

Ploiești, 19.03 – Ștefan-Cristian Petre, co-manager al proiectului „Ceai de zis”, transmite că „dorința de a realiza un material de acest gen și de a ne face vocile și opiniile auzite exista deja în fiecare dintre noi, iar podcastul pe care îl deschidem împreună e, în primul rând, un context prin care căutăm să dăm naștere unei comunități valoroase, unite de principii și preocupări comune”.

1-1536x1023.jpg

„Am resimțit, de-a lungul anilor, în călătoria mea prin mediul educațional și extracurricular, în proiectul muzical Ștefan P3, în parcursul meu jurnalistic și, de fapt, în orice interacțiune umană pe care am avut-o, în mod natural, dorința de a primi și de a oferi sprijin în același timp, de a promova modele care chiar merită să iasă în evidență.

«Ceai de zis» va pune în lumina reflectoarelor oameni de la care cu toții avem de învățat și va servi nu doar ca sursă de divertisment, ci și drept cadru perfect pentru validarea unor mentalități sănătoase, productive, pentru o deschidere spre formarea personală și profesională”, spune acesta.

 

Citește și: CJE Prahova, în căutarea unui nou vicepreședinte: „Nu rata șansa de a te implica în schimbare!”

     
Back To Top
    Follow us!
    Copy Link