Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tribunalÎn mai puţin de un an de zile, “Caravana Medierii” revine în Prahova, la initiațiva Centrului de Mediere Ploiești.

Astfel, vineri 23 noiembrie 2012, între orele 10:00-13:00, “Caravana Medierii” se va desfășura în rotonda Judecătoriei Ploiești, ceea ce reprezintă cea mai bună recunoaștere a medierii ca metodă alternativă în soluţionarea conflictelor, inclusiv după sesizarea instanţelor de judecată.

Aceasta este cea de-a 25-a ediție a proiectului naţional “Caravana Medierii”, iniţiat şi derulat de preşedintele U.C.M.R, mediator Mugur Mitroi, încă din anul 2010, în parteneriat cu asociaţiile profesionale locale active în planul medierii , având drept scop principal promovarea la nivel local şi național a medierii.

           Având în vedere faptul că instituţia medierii este relativ puţin cunoscută publicului larg,   pentru a conduce către degrevarea instanţelor fiind nevoie de o mai bună informare a justiţiabililor, și, nu în ultimul rând, având în vedere transpunerea prevederilor art.60 ind.1 din Legea 115/2012, care instituie, din 09 ianuarie 2013, obligativitatea în sarcina justiţiabilului de a se informa la mediator cu privire la avantajele soluționării prin mediere a cauzei cu care a investit instanţa de judecată, în acest sens fiind ţinut să prezinte instanţei procesul verbal de informare, membrii Centrului de Mediere Ploiești consideră oportun şi binevenit popasul “Caravanei Medierii” în oraș.

            

În cadrul evenimentului, mediatorii vor interacţiona cu justiţiabilii, pe care îi vor informa despre mediere, şi vor distribui gratuit în jur de 500 de exemplare din revista „Medierea Tehnică şi Artă”, publicaţie ce cuprinde articole de specialitate (scrise şi de mediatorii prahoveni) , dar şi pliante , fly-ere şi alte materiale informative de profil.

Back To Top