Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Politia localaPolițiștii locali cu atribuţii pe linie rutieră au efectuat, în perioada 19 – 25 noiembrie 2012, o serie de controale specifice de depistare și sancționare a conducătorilor de autovehicule care nu respectă prevederile art. 111 și 142 din O.U.G. nr. 195/2002 - referitoare la circulația pe drumurile publice, ce reglementează oprirea și staționarea interzisă, dar și accesul pe interzis.

Astfel, au fost surprinse 85 de persoane care nu au respectat semnificația indicatoarelor rutiere și au circulat neregulamentar pe mai multe străzi din municipiu.

Menționăm că un număr de 11 conducători auto au fost sancționați deoarece au staționat sau oprit autoturismul pe trecerile de pietoni ori pe partea carosabilă, obligând în acest fel conducătorii celorlalte autovehicule să încalce marcajul ce separă benzile de circulație.

Agenții locali au sancționat 32 conducători de autovehicule destinate transportului de marfă care nu au respectat prevederile art. 12 din H.C.L. nr. 131/2011 - referitoare la circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t în zonele de restricție stabilite de municipalitate, fără a deţine autorizaţie de acces valabilă. Aceștia au fost surprinși pe străzile Domnișori, Mircea cel Bătrân, Transilvaniei, B.P. Hașdeu, Gh. Doja, Alexandru Depărățeanu, Șoseaua Nordului și B-dul Republicii.

Pentru neregulile constatate, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 14.400 lei.

Back To Top