Categorie: Actual

nelu-iordacheProcurorii DNA efectuează, joi, percheziţii la firmele Romstrade şi Blue Air, ambele controlate de omul de afaceri Nelu Iordache. Dosarul vizează lucrări de utilitate publică efectuate de firma Romstrade la care au fost folosite şi fonduri europene.

Dosarul ar viza o deturnare de fonduri de şase milioane de euro la construcţia primului tronson al autostrăzii Arad-Nădlac, adjudecată de asocierea româno-portugheza Romstrade-Monteadriano, potrivit unor surse din cadrul Departamentului de Lupta Anti-Fraudă.

CNADNR a reziliat pe 22 noiembrie contractul pentru construirea primului tronson al autostrăzii, principalul motiv invocat fiind întârzierea lucrărilor. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a reziliat contractul pentru construirea primului tronson al autostrăzii Nădlac-Arad, încheiat cu o asociere din care face compania Romstrade, deţinută de omul de afaceri Nelu Iordache, motivul principal fiind întârzierea lucrărilor.

Firma Romstrade a avut lucrări şi în Prahova, pe siteu-ul firmei găsindu-se următoarele lucrări efectuate, una la Strejnic şi una la Ploieşti:

» Pista decolare-aterizare pentru avioane usoare la Aerodromul Strejnic Ploiesti - Lucrari de constructie si Proiect tehnic, anii 2007 - 2009

» Inlocuire tamplarie, refacere fatade si amenajare terenuri de sport la unitatile de invatamant preuniversitar din Ploiesti, anul 2008

Back To Top