Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

lumanareVremea deosebit de furioasă a distrus, în comuna Izvoarele, din Prahova, mai multe linii de alimentare cu energie electrică. Din acest motiv, cele şase secţii de votare de pe raza comunei au rămas fără lumină. Cu toate acestea, procesul electoral a continuat fără incidente.


„Ne luptăm cu zăpada, avem mai multe utilaje care lucrează pe toate drumurile, în toate satele. Nu avem secţii de votare închise, deşi nu este curent în localitate. Ca să nu perturbăm procesul electoral, am pregătit toate secţiile de votare cu lanterne, lumânări, lămpi şi tot ce este nevoie, pentru diseară, în cazul în care nu va fi posibilă reînceperea alimentării cu energie electrică. Echipele lucrează în acest moment, ca să dea drumul la curent, dar noi suntem pregătiţi şi dacă nu va fi posibil acest lucru", ne-a declarat Margareta Dinulescu, primarul comunei Izvoarele, Prahova.

Back To Top