Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

seismUn cutremur mic a fost înregistrat, în această noapte, în zona seismică Vrancea, care se întinde până în judeţul Prahova. După cum arată detaliile de pe site-ul Institutului Naţional de Seismologie, seismul a avut 2.00 grade.


Pe site-ul Institutului Naţional de Fizica Pământului, este precizat că seismul a avut loc în zona seismică Vrancea. Harta arată epicentrul, iar detaliile precizate dovedesc faptul că acest cutremur a avut loc în judeţul Prahova, la mică distanţă de localităţile Vălenii de Munte (13 km), Boldeşti-Scăeni (25 km), Plopeni (26 km), Mizil (29 km), Băicoi (32 km).
Cutremurul înregistrat a avut loc la ora 00.52, la o adâncime de 21 de km. Seismul nu a fost resimţit de către locuitorii din zonă.
„Zona seismică Vrancea se prelungeşte din Moldova până în Prahova, motiv pentru care este precizat faptul că mişcarea telurică a avut loc în Vrancea, dar nu neapărat în judeţul cu acest nume", ne-a precizat, in exclusivitate, Gheorghe Mărmureanu, directorul ştiinţific al Institutului de Fizică a Pământului.
Potrivit site-ului infp.ro, este cel de-al 14-lea seism înregistrat pe teritoriul ţării noastre de la începutul lunii, cel mai mare cutremur din această lună având loc în Vrancea, pe 1 decembrie, la ora 20.52. Seismul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Back To Top