Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tren-zapadaIarna nu ţine cont de programul trenurilor româneşti. Deşi nu există, momentan, linii închise, circulaţia feroviară la nivel naţional se desfăşoară în condiţii destul de dificile, cu întârzieri foarte mari.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA informează, printr-un comunicat de presă, că din cauza vremii nefavorabile, circulaţia feroviară la nivel naţional se desfăşoară în condiţii de iarnă, anumite trenuri care tranzitează mai multe regionale aflate în sudul şi sud-estul ţării ajungând la destinaţie cu întârzieri, în medie, cuprinse între 30-80 de minute.

Întârzieri mai mari, cu o medie de 80-120 de minute, se înregistrează la trenurile care circulă pe relaţia Bucureşti - Constanţa şi retur, magistrală unde personalul feroviar intervine pentru deszăpezirea liniei în zona macazelor, astfel încât să se asigure accesul în condiţii de siguranţă în staţiile de cale ferată.

Întârzieri mai mici, cu o medie de 30-40 de minute, se înregistrează la trenurile care sosesc din centrul şi sud-vestul ţării.

La nivel naţional, pe calea ferată, nu sunt linii închise, dar viteza trenurilor care circulă pe raza mai multor judeţe din jumătatea de sud a ţării a fost adaptată la condiţiile meteo nefavorabile.

Cum mersul trenurilor a fost dat peste cap de ninsorile abundente, Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca, înainte de efectuarea călătoriei, să solicite la birourile de informaţii noutăţi despre posibilele întârzierile ale trenurilor.

Back To Top