Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Politia localaPrimăria Municipiului Ploieşti, prin Poliţia Locală Ploieşti, a luat măsuri pentru siguranţa socială în perioada sărbătorilor de iarnă.


În vederea păstrării ordinii şi liniştii publice, dar şi a respectării normelor de convieţuire socială, au fost suplimentate efectivele de poliţişti locali care au patrulat pe străzile municipiului. De asemenea, 82 de poliţişti locali au lucrat în trei schimburi pentru a fi permanent la dispoziţia ploieştenilor. Pentru desfășurarea activităților specifice, aceştia au, în continuare, la dispoziție 14 autovehicule.
Echipajele mobile și cele pedestre de polițiști locali vor acționa şi în zilele care urmază, pentru menţinerea ordinii publice în municipiu, dar şi pentru fluenţa circulaţiei pe drumurile publice.
De asemenea, polițiștii locali vor fi prezenți, în vederea prevenirii producerii oricăror fapte antisociale, în toate zonele aglomerate care sunt generate de manifestările organizate pe domeniul public, de funcționarea Orășelului Copiilor sau de prezența unui număr mare de oameni la cumpărături.
Totodată, dispeceratul instituției funcționează permanent. Ca urmare, se va interveni operativ în cazul oricărei solicitări, sesizările cetăţenilor putând fi preluate la numerele de telefon 954 și 0244.513.255.

Back To Top