Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

codul rutierÎncepând din această lună, Codul Rutier va fi modificat, printre noile prevderi aflându-se obligativitatea vizitei medicale la reînnoirea permisului auto şi obligativitatea obţinerii de permis pentru mopede, scutere sau ATV-uri.

Codul Rutier prevede, din această lună, şi posibilitatea de contestare de către conducătorii auto a hotărârii judecătoreşti prin care sunt soluţionate plângerile depuse împotriva proceselor verbale de constatare a contravenţiilor rutiere. Până în prezent, o astfel de hotărâre judecătorească era definitivă şi irevocabilă. Noua regulă a fost introdusă de Guvern în Codul rutier, prin ordonanţă de urgenţă. O dată cu aplicarea noilor prevederi, conducătorii auto vor avea o cale de recurs împotriva hotărârilor judecătoreşti prin care instanţa soluţionează plângerile împotriva procesului verbal de constatare a contravenţiilor de circulaţie.

Încălcarea regulilor de circulaţie pe biciclete va fi sancţionată de Codul Rutier. Dacă un drum este prevăzut cu o pistă specială destinată bicicletelor, acestea vor fi conduse numai pe pista respectivă. În plus, conform noilor prevederi, în categoria contravenţiilor care vor fi sancţionate cu amenzi din clasa a III-a de sancţiuni (de la 6 la 8 puncte-amendă) şi „nerespectarea normelor privind circulaţia bicicletelor".

Reînnoirea de permis va fi posibilă numai cu vizită medicală. Până acum, la reinnoirea unui permis auto expirat, nu se impunea efectuarea examinarii medicale. Eliberarea permiselor de conducere cu o nouă valabilitate administrativă se realizează fără susţinerea unui nou examen, însă vor trebui respectate anumite condiţii care vor fi stabilite printr-un ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor.

Permisul de conducere va fi obligatoriu şi pentru mopede. Potrivit noilor reglementari, aplicabile de la 19 ianuarie 2013, mopedele sunt considerate autovehicule, ceea ce înseamnă că pentru a le conduce este nevoie de permis de conducere. Astfel, s-a introdus categoria de permis AM, care poate fi obţinut numai de persoane de minim 16 ani împliniţi, are valabilitate 10 ani, iar pentru obţinerea lui va fi nevoie de examen.

Back To Top