Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bataieÎn ziua de 3 Ianuarie ac., în apropierea unui hypermarket din Ploieşti a avut loc o altercaţie în trafic între doi conducători auto.

Între cei doi conducători auto, unul domiciliat în comuna Filipeştii de Târg, iar celălalt în municipiul Bucureşti, a izbucnit un conflict spontan. În aceste împrejurări, prahoveanul a lovit cu un obiect contondent autoturismul condus de bărbatul din Bucureşti, în care se aflau soţia şi copilul acestuia, spărgându-i un geam lateral.

În timpul incidentului, bărbatul domiciliat în Bucureşti a folosit un pistol cu bile din cauciuc, pe care îl deţine legal, şi a tras în direcţia celuilalt conducător auto, provocându-i leziuni la nivel abdominal.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti care a condus persoanele implicate la sediul Poliţiei, pentru continuarea verificărilor.

Pistolul a fost ridicat, în cauză fiind întocmit dosar penal, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor efectuate, faţă de persoanele implicate în conflict să fie luate măsurile legale.

Back To Top