Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

masini-electricePremierul Victor Ponta a anunţat, vineri, că taxa de primă înmatriculare rămâne în vigoare şi în 2013, urmând ca aceasta să fie înlocuită, pe parcursul anului, de un timbru de mediu. Autorităţile au stabilit, totodată, şi o serie de excepţii de la plata taxei.


Autorităţile au stabilit să scutească de la plata taxei de primă înmatriculare autoturismele hibride şi electrice, pentru încurajarea cumpărării de astfel de autovehicule. În rest, taxa va fi plătită de toţi proprietarii de vehicule, mai mult pentru cele vechi şi poluante şi mai puţin pentru cele noi, titrează realitatea.net.
Taxa de priă vanzare auto, suspendată de fostul Guvern doar până la începutul acestui an, este, din nou, obligatorie, începând cu 1 ianuarie.
Ponta a precizat că, în cursul acestui an, ea va fi analizată şi va fi transformată într-un trimbru de mediu, valoarea acestuia urmând să fie calculată în funcţie de emisia de noxe şi capacitatea cilindrică a vehiculului.
Dar dacă în străinătate maşinile electrice se folosesc din ce în ce mai mult, românii se ţin încă la distanţă de ele. La un an şi jumătate de la prezentarea primei staţii de încărcare a automobilelor nepoluante, pe drumurile României nu circulă prea multe asemenea vehicule.
Deşi consumă curent de un euro la fiecare 100 de kilometri parcurşi, preţurile foarte mari ale maşinilor electrice fac din ele obiecte de lux. În general, modelele vândute în România sunt cu peste 30 la sută mai scumpe decât aceeaşi variantă pe motorină sau benzină, mai relatează sursa citată.
Pe lângă preţ, şi lipsa încărcătoarelor speciale reprezintă o problemă. De aceea, în România au fost înmatriculate, deocamdată, doar zece autovehicule electrice.

Back To Top