Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

camera-supraveghereMinistrul Educaţiei, Remus Pricopie, a precizat, recent, că şi în acest an, la examenul de bacalaureat, vor fi obligatorii camerele de supraveghere în săli.


Motivul invocat de ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, asupra continuării supravegherii vieo a examenului de bacalaureat din acest an este acela al legii. „Camerele supraveghere rămân, pentru că ele sunt prevăzute în metodologia aprobată în luna septembrie şi am încălca legea dacă am schimba metodologia în luna ianuarie", a spus Remus Pricopie, într-un interviu acordat către Agerpres.
În schimb, ministrul a căutat să încurajeze elevii, precizând că subiectele nu vor fi unele de olimpiadă. „Ca ministru vă spun că un examen naţional de evaluare nu este o olimpiadă, nu este o competiţie. Un examen naţional de evaluare este unul în care trebuie să afli care este nivelul de pregătire a elevilor la un anumit moment în parcursul lor educaţional. O olimpiadă este competiţie. Acolo trebuie să ai subiecte de un alt tip", a mai precizat actualul ministru al Educaţiei, pentru sursa citată.

Back To Top