Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

teatrul toma caragiuData de 15 ianuarie, ziua naşterii poetului Mihai Eminescu, a devenit zi a Culturii Naţionale ca urmare a unei legi votate în Parlament în luna noiembrie 2010. Teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti oferă, cu această ocazie, intrarea liberă la spectacolul „Năpasta".


Teatrul „Toma Caragiu" Ploieşti a programat pentru 15 ianuarie, Ziua Culturii Naţionale, de la ora 18.30, spectacolul „Năpasta", de I. L. Caragiale, în regia lui Cristi Juncu. Pe scenă vor evolua actorii Andi Vasluianu, Ada Simionică, Ioan Coman şi Bogdan Farcaş. Cu această ocazie, intrarea la spectacol va fi liberă, în limita locurilor, şi se va face pe baza tichetului de loc ridicat de la Agenţia de bilete.
„Ziua naşterii poetului Mihai Eminescu, având, din 2010, şi semnificaţia de Zi a Culturii Naţionale, devine astfel, ocazia în care nu doar celebrăm un mare creator, dar şi o zi de reflecţie asupra culturii româneşti, în genere, şi a proiectelor culturale de interes naţional", se arată într-un comunicat al instituţiei. Drept urmare, după reprezentaţie, regizorul Lucian Sabados va modera o discuţie liberă între protagoniştii spectacolului şi publicul spectator.

Back To Top