Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pompieri-incendiuÎn ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au intervenit pentru gestionarea următoarelor evenimente:

  1. 16.01.2013, ora 22 :57 – incendiu casă particulară

            În oraşul Comarnic, strada Ghioşeştii de Jos, echipajele de pompieri au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar C. Ion.

            La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu violenţă la trei corpuri de casă şi anexe gospodăreşti, suprafaţa incendiată fiind de aproximativ 800 mp. Incendiul s-a propagat cu repeziciune de la o construcţie la alta din cauza distanţei mici dintre acestea (0,5 m). Din cauza drumului greu accesibil pentru autospeciale (drum în pantă acoperit cu gheaţă), dispozitivul de intervenţie s-a realizat pe o distanţă de aproximativ 800 m.

            Cauza probabilă: efect termic – coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile..

 

  1. 16.01.2013, ora 10:10 – degajare zăpadă şi ţurţuri

            În localitatea Sinaia, strada Republicii, echipajele de pompieri au intervenit pentru a îndepărta ţurţurii şi zăpada de pe acoperişul unor imobile.

 

            În comuna Sângeru, sat Mireşul Mic, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de furaje, proprietar I. Viorel.

            Au ars: aproximativ 2 tone plante furajere.

            Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 1.500 lei.

            Cauza probabilă: flacără – folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

 

  1. 17.01.2013, ora 04:35 – deblocare uşă

            În localitatea Plopeni, strada Armoniei, echipajele de pompieri au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, proprietar T. Gheorghe, în vârstă de 44 de ani. Acesta se afla în casă sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

            Echipajele SMURD au intervenit în 20 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Back To Top