Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

bataia in clasaDascălii nu mai au nicio putere asupra elevilor care se bat în clasă. Aceasta este situaţia în urma căreia un elev de 14 ani, de la Şcoala nr. 7 din Ploieşti, a ajuns, astăzi, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă.


Potrivit ultimelor date de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, se pare că incidentul în urma căruia băiatul de 14 ani a ajuns la spital s-a petrecut în sala de clasă, chiar de faţă cu profesorul care încerca să ţină ora respectivă.
„În timpul orei, doi băieţi s-au alergat prin clasă, iar agresorul l-a împins pe celălalt elev, acesta s-a dezechilibrat, iar în cădere s-a lovit cu capul de catedră. Profesorul era în clasă, dar nu i-a putut stăpâni pe cei doi, ambii copii de etnie romă. Din cercetările noastre, am aflat că agresorul este un copil problemă care a repetă clasa tot din cauza atitudinii necorespunzătoare, el având media 5 la purtare şi pe primul semestru al anului în curs. Practic, elevul ar fi trebuit să fie acum în clasa a VII-a", ne-a declarat Horia Toma, inspector şcolar general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.
„În mai multe situaţii, reprezentanţii şcolii au încercat să stea de vorbă cu părinţii, a fost chemată şi Poliţia, la fel şi astăzi, însă mama copilului agresor a răspuns că este prea ocupată. Au fost luate, până acum, toate măsurile pe care le prevede legea, dar nu putem face altceva în afară de scăderea notei la purtare, urmată de repetarea clasei, în cazul în care media este mai mică de 6, pentru că el se află în învăţământul obligatoriu şi nu poate fi exmatriculat. Ca să promoveze clasa are nevoie de minim media 6 la purtare. El poate repeta clasa până la 16 ani, vârsta maximă pentru acest nivel. Sigur că Poliţia poate să îi amendeze pe părinţi pentru problemele cauzate de copil, însă el a fost, deja, sancţionat în repetate rânduri de către şcoală. Mai există o singură soluţie, dar aceasta este una extremă şi numai în cazul în care copilul pune în pericol viaţa altuia: autosesizarea Instanţei şi internarea lui, prin hotărâre judecătorească, într-o şcoală de corecţie", a mai adăugat Horia Toma.
În timp ce reprezentanţii sistemului de învăţământ şi ai poliţiei se află în imposibilitatea de a aplica agresorului o măsură care să-l usture cu adevărat, elevul agresat se află pe patul de spital, supus încă investigaţiilor amănunţite, pentru a fi depistată la timp orice urmare a căzăturii care i-ar putea pune viaţa în pericol.

Back To Top