Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

termometruMiercuri, temperaturile continuă să scadă în jumătatea nordică, unde se apropie de mediile climatologice, respectiv maxime între minus 1 şi 5 grade. În rest vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă, cu valori termice la amiză de până la 12 grade în Dobrogea. Va fi o zi însorită în Oltenia şi în Muntenia, dar cu nori şi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în Crişana, Maramureş şi pe arii mai restrânse în Banat, Transilvania şi Moldova, iar în Dobrogea in primele ore ale zilei trecător va ploua slab.

Joi, în prima parte a zilei vremea va fi plăcută, iar vântul este in general slab. Începând de după-amiază, o depresiune mediteraneeanâă se apropie de ţară, astfel că norii şi ploile se extind, până seara în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. Vântul se va intensifica în sudul şi sud-estul ţării şi va sufla în rafale susţinute. Noaptea va continua să ploua în sud, iar în special în Moldova şi în zonele de munte se vor semnala ninsori. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 3 grade în Bucovina si 11...12 grade in sud-est.

Vineri, iarna se instalează cu toate manifestarile specifice - vânt, ninsoare şi polei. Vor cădea precipitaţii sub formă de ninsoare în toate regiunile, totusi, în Dobrogea predomină ploile, iar în Oltenia şi Muntenia la inceputul zilei se vor semnala lapoviţe şi viscoleşte ninsoarea în Moldova şi la munte. Temperatura aerului continuă să scadă, astfel la amiază se vor înregistra între minus 7 grade la Suceava şi 7 grade la Constanţa. Capitala nu este ocolită de revenirea iernii. Ploaia se trasformă rapid în ninsoare, iar vântul va fi moderat cu intensificări. Temperatura maximă va fi de 1 grad, dar la nivel de percepţie va fi mult mai coborâta. 

Back To Top