Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

vaccin-copiiCampaniile de vaccinare şcolară din acest an au început cu imunizarea copiilor de la clasa I.

Peste 7.500 de elevi prahoveni de la clasa I sunt vaccinaţi, în această perioadă, împotriva rubeolei, rujeolei şi oreionului. Dozele de vaccin ROR au fost asigurate de către Ministerul Sănătăţii prin Direcţia de Sănătate Publică Prahova, care le-a distribuit la medicii şcolari şi la medicii de familie cu unităţi şcolare în supraveghere.
„Campania de vaccinare la clasa I se va încheia în această săptămână. Copiii care nu au primit vaccinul vor fi recuperaţi ulterior. Campania face parte din programul naţional de imunizare şi are loc la toate şcolile din ţară", ne-a declarat dr. Decebal Dan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.
Următoarea campanie şcolară de imunizare va avea loc în cursul lunii aprilie, când elevilor de clasa a VIII-a li se va administra vaccinul antidiftero-tetanic. În această etapă, vor fi imunizaţi aproximativ 7000 de elevi.

Back To Top