Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pompieri-incendiuÎn ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au intervenit pentru gestionarea următoarelor evenimente:

În localitatea Vâlcăneşti, sat Trestioara, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o căpiţă de fân, proprietar I. Tudor.

A ars căpiţa de fân în proporţie de 70%. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 1.500 lei, valoarea pagubelor fiind de 1.500 lei.  Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii deschise.

24.01.2013, ora 00 :17 – incendiu casă particulară

În comuna Ceraşu, sat Slon, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar P. Maria.

Au ars: acoperişul din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp, 4 anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, bunuri de uz casnic aflate în interiorul anexelor, lemne de foc, cherestea de brad şi fân.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 150.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 70.000 lei.

Cauza probabilă: jar sau scântei – fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

23.01.2013, ora 16:40 – deblocare uşă

În municipiul Ploieşti, strada Andrei Mureşanu, echipajele de pompieri au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, proprietar C. Gheorghe în vârstă de 83 de ani, găsit în bucătărie, cu leziuni la faţă, semiconştient, fiind transportat la UPU Ploieşti.

Echipajele SMURD au intervenit în 23 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Back To Top