Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pompieri-incendiuÎn ultimele 72 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au intervenit pentru gestionarea următoarelor evenimente:

 25.01.2013, ora 06 :56 – incendiu casă particulară

În comuna Vâlcăneşti, sat Trestioara, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar D. Florin.

Au ars: acoperişul din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, bunuri de uz casnic şi materiale textile.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 20.000 lei.

Cauza probabilă: efect termic – coş de fum deteriorat.

 

26.01.2013, ora 01 :01 – incendiu casă particulară

În comuna Gura Vitioarei, sat Bughea de Jos, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar D. Gheorghe.

Au ars: acoperişul casei construit din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, o anexă gospodărească construită din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, aparatură electrocasnică, materiale textile, mobilier şi documente personale.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 60.000 lei.

Cauza probabilă: efect termic – coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

26.01.2013, ora 08 :06 – incendiu subsol

În municipiul Ploieşti strada Toma Ionescu, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la subsolul unei societăţi comerciale.

Au ars: tavanul subsolului construit din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp şi diverse materiale depozitate în subsol (mase plastice, materiale textile, deşeuri).

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 10.000 lei.

Cauza probabilă: scurtcircuit electric – conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

 27.01.2013, ora 17 :08 – incendiu casă particulară

În localitatea Mizil, strada Griviţei, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar D. Mihaela.

Au ars: bunuri de uz casnic, mobilier şi tâmplărie.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 50.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 3.000 lei.

Cauza probabilă: efect termic – mijloc de încălzire locală nesupravegheat ori supraîncălzit.

 

26.01.2013, ora 10:26 – deblocare uşă

În municipiul Ploieşti, strada Mărăşeşti, echipajele de pompieri au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, proprietar D. Teodora în vârstă de 80 de ani. Din nefericire proprietara a fost găsită decedată în pat.

Echipajele SMURD au intervenit în 50 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Back To Top