Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

uniforme scolarePeste 70% dintre cadrele didactice din învăţământul preuniversitar consideră că elevii ar trebui să poarte uniforme atât la ciclul primar, cât şi la cel gimnazial şi la cel liceal, potrivit unui sondaj care a fost realizat în luna ianuarie.


Împotriva uniformelor s-au declarat 8% dintre cadrele didactice intervievate. Totodată, 5% dintre participanţii la sondaj au spus că uniformele ar trebui purtate doar la ciclul primar, iar 13%, doar la ciclurile primar şi gimnazial. Restul de 3% dintre cei intervievaţi au afirmat că nu ştiu sau că nu răspund la această întrebare, titrează realitatea.net.
De asemenea, 81% dintre profesorii care au luat parte la cercetare au apreciat că cea mai bună modalitate de intrare la liceu este examenul de admitere. Pentru repartizarea pe baza mediei la un examen naţional s-au pronunţat 13% dintre cei intervievaţi, iar pentru repartizarea în funcţie de media din învăţământul gimnazial – 3%.
Sondajul a fost realizat în perioada 15-18 ianuarie pe un eşantion naţional format din 820 de cadre didactice din învăţământul preuniversitar de la toate cele trei niveluri: primar, gimnazial şi liceal. Marja de eroare este de ± 3,5%.
Cercetarea a fost realizată în cadrul proiectului „Formarea şi dezvoltarea aptitudinilor şi interesului pentru cercetarea ştiinţifică teoretică şi aplicată a studeţilor din ciclul de licenţă şi masterat în domeniul ştiinţelor sociale şi politice", care a fost derulat de Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative şi care a fost finanţat prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Back To Top