Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sala sporturilor ploiestiMinistrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, a declarat recent că, în 2013, nu vor fi continuate lucrările la sălile de sport sau bazinele de înot din zona rurală şi nu va mai fi deschis niciun şantier nou.

Potrivit ministrului Dezvoltării, în ţară există peste 3200 de şantiere deschise nefinalizate, care necesită 4 miliarde de lei, în condiţiile în care ministerul are prevăzute doar 576 milioane de lei pentru aceste obiective. Este vorba despre lucrări de alimentare cu apă, canalizări, drumuri judeţene, locuinţe, săli de sport, bazine de înot, cămine culturale, „un număr foarte mare care nu mai poate fi susţinut". Din acest motiv, este nevoie de o prioritizare şi de oprirea deschiderii unor şantiere noi cel puţin până în 2014.

Ministrul Dezvoltării a mai precizat că cele mai multe lucrări referitoare la sălile de sport vor fi sistate, numai două-trei obiective mai importante urmând a primi finanţare în acest an, un exemplu fiind Sala Sporturilor din Ploieşti.
Liviu Dragnea a mai precizat şi că, în acest an, va începe studiul de fezabilitate pentru sala necesară lotului naţional de gimnastică şi vor continua lucrările de alimentare cu apă, canalizările, drumurile, locuinţe, cămine culturale, titrează realitatea.net.
Chiar şi reabilitarea termică a blocurilor va fi realizată la un nivel mai scăzut decât cel de anul trecut pentru că nu mai sunt sume mari alocate, în general, pentru tot Ministerul Dezvoltării.
În ceea ce priveşte judeţul Prahova, toate administraţiile locale din mediul rural au proiecte depuse pentru finanţare la Ministerul Dezvoltării, prioritare fiind lucrările de alimentare cu apă, gaze şi cele de canalizare. Pentru unele dintre aceste comune, proiectele de tipul reabilitării căminelor culturale şi amenajării sălilor de sport au fost depuse de peste trei ani, însă ele urmează să aştepte, în continuare, finanţare.

Back To Top