Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

telecabinaDe ieri, din cauza rafalelor mari de vânt, telecabinele din Buşteni şi Sinaia şi telescaunul au fost oprite. Astăzi, funcţionarea telecabinei din Sinaia a fost reluată, însă transportul pe cablu depinde, în continuare, de starea vremii.


Sâmbătă, din cauza vântului care a ajuns la viteze de până la 120 de kilometri pe oră, instalaţiile de transport pe cablu care urcă la altitudini mari în Masivul Bucegi au fost oprite.
Astăzi, la primele ore, potrivit informaţiilor obţinute de la societatea care administrează aceste instalaţii, telecabina din Sinaia şi-a reluat traseul, până la cota 2000, însă telescaunul nu a putut fi pus în funcţiune tot din cauza vremii nefavorabile. Imediat ce condiţiile meteorologice vor permite, şi acest mijloc de transport pe cablu va putea fi repus în funcţiune.
La Buşteni, însă, telecabina nu funcţionează până la această oră, tot din cauza rafalelor puternice de vânt. Aceeaşi situaţie este şi la Azuga unde telegondola a fost oprită din cauza vântului puternic.

Back To Top