Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia-echipaj-autoÎn timpul unei acțiuni organizată ieri seară în comuna Târgșoru Vechi de polițiștii rutieri, conducătorul unui autoturism, care circula pe DJ 129, în direcția sat Târgșoru Vechi - satul Strejnicu nu a oprit la semnalul unui agent de poliție.

 

În consecință, un echipaj de poliție a trecut imediat la urmărirea acestui autovehicul, care a intrat în derapaj, ulterior intrând în coliziune cu gardul unui imobil, după care conducătorul auto a abandonat autovehiculul respectiv fugind pe terenul viran din apropiere.

În urma coliziunii a rezultat avarierea autovehiculului implicat și a gardului imobilului.

Verificările au fost continuate de către polițiștii Serviciului Rutier, care au reușit identificarea conducătorului autoturismului respectiv. Este vorba despre C. MARIUS, de 31 de ani, din Ploiești.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 1425 lei și i s-a reținut în vederea suspendării permisul de conducere eliberat de autoritățile române și permisul de conducere eliberat de autoritățile Republicii Cipru.

 

Back To Top