Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tigareteLa data de 3.02.2013, o echipă de siguranta publica din cadrul Poliției Sinaia a oprit in trafic, pe DN1 Km 122, un autoturism condus de T. MIHAI din mun. Ploiesti.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, pe bancheta din spate au fost identificate 46 cutii, in fiecare cutie fiind aproximativ 200 tigarete cu aceeasi inscriptie, peste 9000 tigarete, apartinand lui C. IRINEL, persoana ce se afla in autoturism pe scaunul din dreapta fata.

Cauza a fost preluata de o echipa operativa din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, iar, în urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca C. Irinel a achizitionat de pe internet tutun, filtre,foi si cutii pentru ambalaj si a confectionat la domiciliul sau tigarete, iar tigaretele gasite in cele 46 cutii urmau a fi valorificate pe raza judetului Sibiu.

Tot din cercetari a rezultat ca C. Irinel detine la domiciliu aparatul de fabricat tigari precum si filtre si hartie necesare confectionarii altor tigarete.

Actele premergatoare au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Sinaia, iar fata de C. Irinel s-a inceput urmarirea penala pentru savarsirea infractiunii de confectionare de produse accizabile in afara antrepozitului fiscal, in scop de comercializare.

C. Irinel a fost retinut pe baza de ordonanata de retinere pe o perioada de 24 de ore si depus la arestul I.J.P.Prahova urmand sa fie prezentatat Judecatoriei Sinaia in vederea emiterii mandatului de arestare preventiva.

Back To Top