Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

gripaDupă ce au auzit avertizările medicilor privind apropierea valului de gripă, prahovenii s-au arătat mai interesaţi de sănătatea lor decât în restul anotimpului rece. Cu toate acestea, numărul pacienţilor cu răceli a crescut uşor.


Numai în ultima săptămână, peste 900 de prahoveni au ales să se vaccinze, în urma avertizărilor pe care le-au primit de la medicii care au anunţat că epidemia de gripă se apropie şi de ţara noastră. „Medicii din judeţ ne-au raportat, pentru săptămâna 28 ianuarie - 3 februarie, 911 vaccinări antigripale. În teritoriu, au mai rămas încă 11.700 de doze de vaccin, la medicii de familie şi la spitale, însă acestea nu sunt repartizate uniform", ne-a declarat dr. Decebal Dan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.
În acest timp, însă, numărul pacienţilor care au ajuns la cabinetele medicale cu infecţii respiratorii a început să crească. Faţă de începutul lunii ianuarie, când se înregistrau 3600 de cazuri de viroze la nivel judeţean, în ultimele două săptămâni, numărul lor a crescut uşor, ajungâdu-se la 4 033 de prezentări pentru răceli. În cele mai mult situaţii, copiii au manifestat simptome ale infecţiilor respiratorii, unele dintre ele soldate şi cu internări din cauza severităţii bolii.
Nici suspiciunile de gripă nu au ocolit Prahova. De la începutul sezonului până în prezent, au fost trimise pentru confirmare, la Institutul „Matei Balş" din Capitală, 11 probe, dintre care zece au fost infirmate, iar pentru ultima, recoltată în cursul săptămânii trecute, se aşteaptă, încă rezultatul.
„Sunt cifre relativ scăzute pentru această perioadă, normale din punct de vedere epidemiologic. Noi continuăm programul de monitorizare şi supraveghere, astfel încât să fim pregătiţi pentru orice creştere a numărului de îmbolnăviri", ne-a mai spus dr. Decebal Dan.

Back To Top