Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

pompieri-incendiuÎn ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au intervenit pentru gestionarea următoarelor evenimente:

06.02.2013, ora 14:25 – incendiu casă particulară

În comuna Predeal Sărari, sat Zâmbroaia, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar P. Constantin.

A ars peretele construit din paiantă pe o suprafaţă de aproximativ 3 mp.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 20.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 500 lei.

Cauza probabilă: efect termic – sisteme de încălzire (sau gătit) amplasate necorespunzător faţă de materiale combustibile.

 

07.02.2013, ora 01:34 – incendiu autoturism

În comuna Balta Doamnei, sat Curcubeu, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietar I. Ionuţ.

A ars autoturismul în proporţie de 90%.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 4.000 lei.

Cauza probabilă: scurtcircuit electric – conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

 07.02.2013, ora 04:56 – transport persoană supraponderală

În municipiul Ploieşti, strada Victoriei, echipajele de pompieri au intervenit pentru a-l transporta pe numitul C. Marian, în vârstă de 52 de ani, de la domiciliu la ambulanţa SAJ Prahova.

Echipajele SMURD au intervenit în 22 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Back To Top