Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

hidro prahova berdVineri, 15 februarie 2013, s-a semnat la Londra contractul de credit de 9,2 milioane de euro încheiat între Banca Europeană Pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Consiliul Judeţean Prahova şi Operatorul Regional S.C. Hidro Prahova S.A.
Creditul de 9,2 milioane Euro va asigura cofinanţarea Hidro Prahova pentru proiectul Reabilitarea şi Modernizarea Sistemelor de Alimentare cu Apă şi Canalizare din Judeţul Prahova, însemnând 6,25% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului.

Judeţul Prahova are încheiat din luna mai 2011 un contract de finanţare cu Ministerul Mediului şi Pădurilor pentru extinderea reţelelor de canalizare în cele 8 aglomerării ale judeţului, proiectul vizând realizarea a peste 200 km reţele de canalizare şi peste 20 km reţele de apă şi aducţiuni de apă care vor contribui la îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite cetăţenilor şi, totodată, vor asigura protejarea mediului înconjurător, anunţă CJ Prahova prin intermediul unui comunicat de presă.

Directorul pentru Infrastructură al BERD, Jean Patrick Marquet, semnatar al contractului din partea BERD a declarat: "Susţinerea BERD este un factor cheie ce facilitează absorbţia de fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii din România. Prin această nouă investiţie Banca continuă să susţină modernizarea serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare în judeţ, ajutând la îmbunătăţirea calităţii apei şi atingerii standardelor europene în ceea ce priveşte colectarea apelor uzate şi epurarea acestora".

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a reiterat cu această ocazie sprijinul şi implicarea sa directă în atragerea de fonduri europene, proiectul derulat de S.C. Hidro Prahova S.A. fiind de o importanţă deosebită pentru judeţ.
„Absorbţia fondurilor europene reprezintă un factor cheie de dezvoltare durabilă a Judeţului şi regiunii, sprijinul arătat în acest sens de Consiliul Judeţean fiind de natura să asigure succesul implementării tuturor acestor proiecte finanţate din aceste fonduri", a declarat preşedintele CJ Prahova.

berd hidro prahova 1Dumitru Pantea, directorul General al S.C. Hidro Prahova S.A. a declarat: "Proiectul este de o importanţă majoră pentru judeţul Prahova şi suntem bucuroşi să începem colaborarea noastră cu BERD-ul în vederea îmbunătăţirii serviciilor publice de alimentare cu apă, colectare şi epurare a apelor uzate în judeţul nostru. Implementarea acestui proiect reprezintă un pas important în asigurarea de servicii publice de alimentare cu apa si colectare a apelor uzate de calitate în judeţul Prahova. Acordul încheiat constituie o garanţie a dezvoltării durabile a Operatorului Regional Hidro Prahova S.A. Dacă aspectele economice şi de mediu sunt implementate prin proiectul de faţă, implementarea politicilor sociale ale Băncii constituie un factor de echilibru în dezvoltarea noastră", a spus directorul Hidro Prahova, Dumitru Pantea.

Back To Top