Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

teatru-film-scoalaDupă ce a anunţat că programa elevilor va cuprinde mai multe ore de sport pe săptămână, decât ore de matematică, ministrul Educaţiei Remus Pricopie vrea să îi atragă pe elevi la şcoală cu discipline noi. Printre acestea: teatrul, educaţia prin film, mai multe limbi străine sau activităţi extracurriculare. Cadrele didactice nu sunt împotrivă, dar se întreabă câtă materie va rămâne, până la urmă, în programa şcolară.

Remus Pricopie vrea să diminueze abandonul şcolar cu teatrul, filmul, limbile străine, eventual şi vizite la întreprinderi. „Trebuie să le oferim cât mai multe opţiuni. Cu cât cresc aceste opţiuni, cu atât este mai bine pentru ei", a precizat ministrul citat de mediafax.

Ideea nu este rea, susţin unele cadre didactice care consideră că programa şcolară este, în prezent, mult prea încărcată cu diverse discipline puţin folositoare elevilor după şcoală. „Elevii au nevoie de o programă mai relaxată, materia trebuie decongestionată şi nu ar strica să se mai facă şi activităţi atractive în şcoală. Bineînţeles, dacă sunt introduse aceste opţiuni, ele vor veni în detrimentul altor materii. Trebuie regândită programa, chiar şi numărul destul de mare de ore pe săptămână, pentru că acum se face puţin din prea multe şi nu este bine", ne-a declarat Simona Spălăţelu, director al Şcolii cu clasele I-VIII "Elena Doamna" din Ploieşti.

„Având în vedere faptul că în firea lucrurilor există o nevoie constantă de schimbare, consider că opţionalele propuse, desigur, într-o variantă provizorie, sunt potrivite elevilor care încep să înţeleagă viaţa prin propria experienţă. Desigur, aceste variante sunt frumoase, iar oamenii de cultură, poate, vor fi primii care le vor agreea! Mă întreb dacă disciplinele opţionale vor avea putere să acopere trebuinţa de a frecventa şcoala, în general... Nu cred, însă, că destinatarii acestor opţionale - elevii din ciclul primar - ar trebui să fie singurii cărora să li se adreseze disciplinele noi", este opinia directorului Şcolii cu clasele I-VIII „Andrei Muraşenu" din Ploieşti, prof. Maria Bobelea.

Back To Top