Categorie: Actual

telefon mobilFiecăruia dintre noi i s-a întâmplat, măcar odată, să fie tras de mânecă, fiind ademenit cu vreo „ofertă" specială de telefon mobil ieftin. Majoritatea acestor chilipiruri sunt produse contrafăcute, aparatele neavând nici pe departe calităţile mărcilor consacrate care apar pe carcasă. Poliţia anunţă că în data de 21 februarie, în zona "Complexului Mare" din Ploiești a fost depistat un bărbat care oferea spre vânzare un telefon inscripţionat cu însemnele unei mărci consacrate, despre care există suspiciunea că nu este un produs original.

„Comerciantul" a declarat că a cumpărat telefonul de la persoane pe care nu le cunoaşte, necunoscând faptul că este contrafăcut, intenţionând să revândă mobilul respectiv.
Telefonul a fost ridicat în vederea cercetărilor, iar bărbatului depistat i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. Sursa: IPJ Prahova

Back To Top