Categorie: Actual

Dalkia-Termo-PrahovaDupă accidentul petrecut sâmbătă dimineaţa la CET Brazi, în care doi muncitori au fost răniţi, Dalkia vine cu precizări legate de incident. Iată comunicatul primit pe mailul redacţiei:

"În dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 februarie, în cadrul unei intervenţii programate realizate de Fireproof Team SRL din Ploieşti (reprezentantul în România al companiei internaţionale Furmanite) la centrala de producţie CET Brazi la o conductă de abur (preîncălzitorul de la turbina 5), doi tehnicieni implicaţi în această lucrare au fost accidentaţi.

 

Din informaţiile confirmate de cadrele medicale, viaţa lor nu este în pericol. Cele două persoane sunt în prezent examinate şi tratate la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. Una din persoane s-a rănit uşor la un picior şi urmează să părăsească unitatea medicală în cursul zilei de astăzi; cealaltă persoană (ce prezintă arsuri de gradul 1 şi 2) este supusă în prezent unei intervenţii de specialitate.

La faţa locului fuseseră luate, ca de obicei, toate măsurile de securitate. În niciun caz nu se pune problema unei întreruperi a alimentării cu energie termică (apa caldă şi căldură) a Municipiului Ploieşti.

Back To Top