Categorie: Actual

busteni ziua cadrului didacticPrimăria Buşteni anunţă că în ziua de joi, 7 martie 2013, la Hotelul Alexandros din Bușteni, se va desfăşura cea de-a X-a ediţie a „Zilei Cadrului Didactic", eveniment în cadrul căruia vor fi premiate cadrele didactice care îşi desfăşoară activitatea la instituţiile de învăţământ din localitate şi care, în anul școlar 2011-2012 au pregătit elevi ce au obţinut rezultate deosebite la olimpiade locale şi județene.
Ca şi în anii precedenţi, profesorii vor primi, în cadru festiv, diplome, flori, precum şi premii în bani, în valoare totală de aproximativ 24.000 de lei. Atmosfera va fi întreţinută de grupul de umor „VOUĂ", anunţă administraţia locală, prin intermediul unui comunicat de presă
În cadrul primei ediţii, în anul 2004, au fost recompensaţi 25 de dascăli, pentru 65 de premii obţinute de elevi, iar anul acesta, la cea de-a X-a ediţie, vor fi premiate 44 de cadre didactice care s-au implicat în pregătirea elevilor olimpici, cu 393 de premii obţinute la olimpiadele judeţene şi naţionale. În cele zece ediţii au fost premiate 376 de cadre didactice pentru 1847 de elevi distinși la olimpiade.

Back To Top