Categorie: Actual

spectacol popularaJoi, 7 martie 2013, la Sala Europa a Consiliului Județean Prahova, a avut loc evenimentul ˮVestitorii Primăveriiˮ, spectacol aniversar dedicat zilei de 8 Martie, informează CJ Prahova, într-un comunicat trimis presei.

Organizat la inițiativa Președintelui Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma și a Administratorului Public al județului, Fabioara Ionescu, spectacolul a fost susținut de copiii protejați în centrele de plasament din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova (Centrul de Plasament Sinaia, Centrul de Plasament Filipeștii de Târg, Complexul de Servicii Comunitate Sfânta Filofteia Câmpina, Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane Adulte cu Handicap Liliești – Băicoi și Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică pentru Persoanele Adulte cu Handicap - Urlați).
cosma fabioara ionescuLa spectacol au asistat doamnele și domnișoarele care lucrează în cadrul Consiliului Județean Prahova, Primăriei Ploiești, Prefecturii Județului Prahova și a unor unități subordonate acestora.
Cu această ocazie a fost organizată și o expoziție cu lucrări realizate de către beneficiarii unităților de asistență socială.

Back To Top